REACT är grundat och drivs av Cribbe Åkesson samt Emma Skjöld. Emma har stor erfarenhet av bordtennis sedan många år tillbaks. Hon började själv spela som åttaåring. Cribbe har fått erfarenhet av bordtennis under de senaste tre åren. Han har även stor erfarenhet av förhandlingar samt avtal sedan drygt 20 år tillbaka. Cribbe har även erfarenhet av föreningar där han tidigare suttit med i flertalet styrelser. Tillsammans utgör därför vi ett bra team som har lika värderingar och mål.

REACTs mål är väldigt simpelt, att utveckla bordtennisen. För att göra detta måste vi satsa på barn/ungdomar samt klubbar/föreningar. Det är bland annat här vi skiljer oss från andra aktörer på marknaden. Vi anser att ingen klubb/förening ska bli berövade möjligheten att få till bra avtal och möjligheter till utveckling endast för att de är mindre. Oavsett stor eller liten klubb/förening så förhandlar vi fram ett avtal som passar båda parter. Ett avtal kan gälla allt från förmånliga rabatter, priser till tävlingar, informationskvällar och liknande. Allt beror på vad just Vi tillsammans kommer överens om. Vi hjälper såklart även gärna till att erbjuda och hitta material som passar varje enskild spelare.

Utöver avtal med klubbar/föreningar så sponsrar vi även enskilda individer. Vårt mål är fortfarande den framtida bordtennisen och barn/ungdomar är viktiga här. Sponsoravtalen är alltid individanpassade och alla har olika villkor.

Vi har valt att endast använda oss av Joolas sortiment. Detta då vi anser oss veta vad Joolas produkter går för. Vi anser att dessa är framtiden och att deras material finns för alla individer. Joolas material kommer att utveckla dig som spelare. Vi har även valt att endast arbeta med ett märke i nuläget för vi vill kunna utge bra rekommendationer till Er spelare. Därför har vi valt att specialisera oss just på Joola. Precis som våran slogan säger ”Equip your inner champion”, välj rätt för att utveckla den inre spelaren och låt dina fantastiska spelsidor ta över med hjälp av rätt material.

Vi ser fram emot att skapa en dialog angående just Din/Er framtid!

sv_SESwedish